22-07-10

Home Alone

AHA, ik ben alleen thuis vandaag. Kan ik lekker alles door elkaar doen zonder dat het iemand opvalt.

Even zien, wat staat er op mijn lijstje vandaag...Boodschappen doen, frigo ontdooien, was plooien en in de kast krijgen, liefst de juiste (het is ZO onhandig als ik de onderbroeken van de meiden bij de mijne kieper! denk ik altijd dat ik onmogelijk op 1 nacht zoveel verdikt kan zijn, maar dan zie ik dat ik mijn 40 in maatje 134 aan het wurmen ben :-)), keuken opruimen, living meer bepaald mijn "hOek" uitmesten en kuisen, slaapkamers opruimen en bedden verversen, kattenbakken uitkuisen, haar wassen, kinderen ophalen die bij mijn nichtje logeren, .... Hmmmmmmm nope, dat lukt allemaal niet meer, gezien ik nu nog moet ontbijten. Ik ondernam al 3 pogingen, maar ben er nog niet in geslaagd om zomaar aan tafel te zitten en te eten. Dat wordt dan maar een middagmaal ipv een ontbijt.

Gisteren al heel wat was gedraaid. We vertrekken binnenkort op reis, dus het moet wel. Strijken heb ik uiteindelijk gewoon afgeschaft. Ben ik redelijk trots op. Maar goed, de was, dus. Het liep goed fout: mijn machine bleef haperen en verontrustende beeps uitzenden, de boel zat geblokkeerd. Ik ben hevig beginnen gillen dat de dingen tegen mij waren en zo, maar dat hielp weinig. Na enig intern onderzoek bleek een rekkertje rond de pomp te zitten.

Stefan moest er aan te pas komen om  dat ding chirurgisch te verwijderen. Maar uiteindelijk is 't gelukt, mits hulp van mijn kleine handen en een juwelentangetje. Hoe kwam diene rekker daar nu weeral vroeg Stefan terwijl we de garage van alle zeepsop ontdeden. Wel euh... ik heb eergisteren "gebatikt", weet je wel. Ik maakte van een oud wit laken een knalgroen exemplaar met van die ogen op, welke je bekomt als je de te kleuren stof helemaal vol steekt met tsjoepkes waar een rekkertje rond zit... Er moet een rekkertje los gekomen zijn precies. Ik was al lang blij dat ik er na de kleursessie aan had gedacht om een lege machine te draaien om alle groene kleur weg te spoelen (allez, niet leeg, dat is niet milieuvriendelijk, maar met dweilen en zo in); ik zag het al voor me dat ik groene onderbroeken, groene t-shirts en groene overtrekken zou hebben. Hoera , niet gebeurd. Maar wel een haperende machine, en een garage in 't sop. Tjah.

OK , ik ga verder doen met wat dan ook. Maar vooral: eerst Rilatine nemen, zodat de rolluiken in mijn bovenkamer eindelijk opgetrokken gerakenLachen

12:04 Gepost door Wan | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.