12-04-10

zo lang geleden....

Ik vergat dat ik een blog had, kun je dat geloven, zo lang is het geleden. Je moet die dingen onderhouden, en ik ben geen krak in onderhouden - op geen enkel vlak eigenlijk.

Een email van lezeres Carine riep me tot de orde. Ik schrok me rot dat iemand nog op de blog terecht kon komen! Ik dacht dat inactieve bloggers uit de ether werden geweerd na enige tijd. Niet, dus.

MIsschien is het geen slecht idee om de draad weer op te pikken. Ik heb niet echt veel anders omhanden, het zal wellicht teleurstellend zijn te lezen dat er wezenlijk niet zo heel veel anders is dan een jaar geleden... Hoewel: ik kan nu wel typen, blind en met 10 vingers! HA, dat is een ENORM voordeel voor wie een blog heeft!

In elk geval, dit is een klein berichtje - het is half twee en in moet nu nog beginnen koken. ADHD gaat er niet uit hoor, ik ben nog steeds mijn chaotische zelve, en het adhd huishouden gaat nog steeds z'n chaotische gangetje, al leerde ik tussendoor wel enige tips en tricks om het allemaal wat aanvaardbaar te houden. Mocht ik vanavond de tijd hebben, log ik nog es in, we zien wel. Ik heb er wel zin in.

13:37 Gepost door Wan in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.