15-05-09

In hoogste staat van verstrooidheid

Het was weer zo'n dag... Ik staar nu al twee dagen naar een leeg papier, met als titel 'rollenspel verkoopstechniek'. Ik wil maandag een praktijkles geven, maar ik kan maar niks geschikts uitvinden om het over te hebben. Normaal laat mijn creativiteit me niet in de steek, maar deze keer heb ik een serieuze duimzuigersblok.

Gisteren dacht ik "och, dan doe ik iets anders dat dringend is, geen paniek, het komt wel, dat verkoopscenario." Ik kon helemaal kiezen, want in dit huishouden is er heel veel dringend. Ik heb gekozen voor de was. Mijn was van vorige week was nog niet gedaan, en die van deze week stond er al bij. Ik kan het niet bolwerken, alles neigt nogal naar achterop raken.

In de KERSTvakantie moest de hele zolder leeg; dat leidde tot heel wat miserie en plaatsgebrek, want ze zouden de zolder isoleren, dus alles moest echt naar beneden en ergens een voorlopige plaats vinden. Die voorlopige plaats werd de garage. Veel ging naar het containerpark, en de dozen en dozen en dozen kledij van allerlei allooi werden uitgemest en gesorteerd en weggegeven en weggegooid en zo. "de rest" , zijnde dozen en dozen en dozen papieren (mijn kleine geschiedenis in papiervorm zeg maar) en dozen en dozen en dozen plushen beesten en beestjes zou ik meteen na de kledij aanpakken. Juist. Ze staan er NOG! 3/4 van de garage staar vol dozen en ik moet die uitdunnen en tenslotte elimineren. Dan zou ik dat doen in de paasvakantie, en dan net na de paasvakantie en kijk: ze staan er nog. Het is rampzalig. Iemand zei vandaag nog over zichzelf "ik ben een inert mens" en ik moest daar hartelijk mee lachen, maar eigenlijk ben ik net zo inert. De 'scope' van die opruimtoestand schrikt me af,echt , het is een BERG materiaal. Stel je voor!!! allemaal papieren, allemaal boeken, allemaal herinneringen, allemaal afleidingen... Ik haal dat nooit als ze me daarvoor aan mijn lot overlaten. Ik zal een strenge opzichter nodig hebben, het is geen goed idee mij met oude brol alleen te laten. Maar maak dat nu eens aan iemand wijs. Echt, ik PANIKEER als ik eraan denk, het zal me dagen en weken kosten zonder leiding en structuur... Help.

Bambou heeft de zelfgemaakte vilten oliëter van Margot te pakken gekregen. Een oliëter is een olifant die iets teveel lijkt op een miereneter. Bambou heeft het vilt kapot gebeten en heeft de vulling eruit gepeuterd; nu is het een oliëter met een gatenslurf en uitpuilende bullingen, en ik krijg het vilt niet aan elkaar. Dus plan ik een kous over die kapotte slurf te trekken, maar dan is het een heel gek gezicht. Ik denk er nog es over.

Vanavond is het fuif ter gelegenheid van het einde van het buikdanssemester. Dat is wel fijn, maar het vraagt wel wat voor dit inerte mens om nog op pad te trekken. De mannen mogen meekomen deze keer, maar stefan blijft thuis. Ik neem me voor om niet lang weg te blijven, omdat ik morgen absoluut moet werken, ik moet erin slagen om dat rollenspel in orde en voorbereid te krijgen. Het is uiterst verwarrend.

17:53 Gepost door Wan in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.