10-05-09

zou ik het nog kunnen?

Kijk eens aan! ik vond mijn oude blogstek nog terug! Deze keer meen ik het echt: ik begin er weer aan. Om eerlijk te zijn: ik begon mijn uitlaatklep hier te missen. Ik dacht er even aan om geheel en al een nieuwe blog te beginnen maar waarom zou ik?

Ik zou hier nu meteen helemaal van wal willen steken, maar dat gaat niet: de meiden moeten in bed, en ik heb nog een lesvoorbereiding te maken.

In't kort even wat er anders is geworden: ik kan typen! ttz: ik heb een typecursus gevolgd, maar de meest gebruikte toets is nog steeds de backspace toets. Doch: ik typ met 10 vingers en hoewel de lezer dat niet kan zien, is het voor mij een HELE verbetering en het gaat sneller.

Ik zit in mijn derde jaar buikdans ondertussen; in september naar 't laatste jaar. Ik heb nogal wat lessen moeten missen, dus vind ik zelf dat ik in het twee-en-een-halfde jaar zit, maar de essentie is dat ik ook daar bij de gevordereden begin te behoren. EN ik vind het nog steeds de max.

De meiden zijn uiteraard gegroeid, en komen in een prepuberale fase, wat bijzondere dialogen oplevert. En wat leidt tot grotere inzichten in de termen zoals daar bestaan 'kalm blijven', 'niet ontploffen, zen zen zen'...

Ik ben op dieet weeral-nog-altijd. Ik ben nu 6 kilo kwijt, maar geen ziel die er wat van merkt, wat niet motiverend is. Ik zal nog voort mezelf uithongeren tot ik mijn streefgewicht heb bereikt, OF tot een goed mens eindelijk eens ZIET dat ik moeite, onmenselijk veel moeite heb gedaan om mijn natuur dermate te verloochenen dat ik ben afgevallen. Ik ben nog steeds dik, denk ik, anders zouden mensen wel wat merken hé. Tjah. Het is hard, ik weer niet hou vrouwen dat doen, zo weinig eten en afvallen. Ik weet niet hoe ze't volhouden.

En dan is er nog het werk: ik geef nog steeds les, ik geef heel graag les, maar mijn gebrek aan assertiviteit en mijn onzekerheid en totaal gebrek aan organisatie zorgt al eens voor misverstanden en miserie.

Ik heb ondertussen drie katten, geen idee of ik dat nog neer pende. Kat 3 is een verhaal op zich waard (kegelde onlangs mijn gsm in het afwaswater, alwaar het een uur of wat heeft liggen weken met alle gevolgen vandien. Funny kat.)

Mijn rug is een pak beter na de rugschool. Misschien ook het vermelden waard toch.

En zo voort en zo verder. Nu eerst de meiden in bed.

21:49 Gepost door Wan in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.