30-05-08

AAAAAAkkerdjië

AAAAAA!!!!!!!!!!!!

Om te huilen is 't. Om te bewijzen dat ontwikkeling ook 's nachts kan: deze nacht heeft er zich een ABSCES ontwikkeld op mijn bovenste tanden. Geheel uit het niets, floep: hokuspokushopla ! Et voilà taratata: een BULT die loopt tot naast mijne neus.

Ben ik van die rugpijn vanaf en huppekee, nu dit weer. Het kwaad moet ergens uit komen, zijn mijn moeder al eens. Ik moet een kwaai mens zijn, want die peer op mijn kaak is design, echt. De tandarts is bezet, dus moet ik die pijnelijke peer voorlopig bestrijden met daffalgannekes. Tenzij een milde lezer een andere oplossing kent voor dergelijke accute tandpeergevallen?

En wat vind je van het idee dat mijn lijf weer eens het roer overneemt: onder het motto "Gij Zult Niet Vreten" ontwikkelt het op de geschikte plaats een pijnlijke bult... Nu KAN ik niet eten, zelfs praten of lachen doet zeer.

Vanavond moet ik naar de RVA dokter. Misschien kan hij wel helpen. 't Wordt een gevaarlijke rit. Ik moet naar Kaprijke, en heb niet het minste benul van waar dat ligt. Ik zocht het wel op natuurlijk, maar routeplannen en ikke daar ligt doorgaans veel te veel water tussen. Ik bereid me voor op een laaaaaaange rit doorheen berg en dal. Gisteren was ik weer zo erg verstrooid dat ik tot 2 maal toe de afrit heb gemist, en bij de tweede keer ook nog verkeerd ben gereden op weg naar huis. Ik ben dan zodanig aan 't dagdromen, dat ik ineens wakker schiet in een vreemde rij-omgeving. Die verstrooidheid is gebleven tot ik ging slapen, er is niks aan te doen.

Ik heb zo dagenlang rondgelopen met een inktvis in mijn hoofd. Ik herinnerde me vaagjes dat ik als kind in een soort crealessen een inktvis had gemaakt, en dat ik dientengevolge thuis ineens inktvissen in alle kleuren matn en gewichten had. Er was niks aan te doen: ik moest een inktvis maken, zodat ie uit mijn hoofd kon. Ik hoopte trouwens dat dan het liedje Woutertje Woutertje Piepklein Kaboutertje er dan mee zou uitvloeien, want 't is om kierewiet te worden: wiebelwiebelwiebelwoe-oep, komt als ik roep - GRRRR GET OUT, vervelende kabouter.

Anyway: ziehier de inktvis:

inkyzitklein

inky aan de muur klein

De commentaren zijn gesloten.