29-05-08

Welkom in mijn Buikdom!

Bah, belofte maakt schuld. Hier komt mijn startgewicht:

67,8 kilo, buikomtrek van 95 cm.

Deze morgen wou ik starten met wat citroensap en honing, mar helaas, ik ging voor de boterham met volle chocolademelk. Goed nieuws is wel dat het werkelijk maar 1 boterhammetje was, en geen drie of vier, zoals ik al es durfde de laatste tijd.

Ik ben van de zoetigheid af gebleven: geen snoepkes of wafelkes of koekskes gedurende de dag. Ik ben naar de winkel gestapt en bracht mee: sla, tomaat, komkommer, witte kool, wortelen, pepers...Deze avond at ik dus véél sla met verantwoorde zelfgemaakte vinaigrette, een volkoren bol erbij en een kom koolsoep. Straks blaas ik Hem Het bed uit :-).

We moeten dus idealiter naar 60 kilo en -10 cm op de buik. O hemel. Het zal misschien al iets helpen dat ik naar de rugschool moet. Vandaag ben ik de eerste keer geweest. Het is een soort personal coach fitness, maar dan zonder teveel blabla, en focus op buikspieren en rugspieren. Ik moet 2 maal per week 2 uur oefeningen doen. En dat gedurende 2 maanden. Het betekent in elk geval toch IETS van bijkomende beweging, as opposed to hier Luigat Zitmans te wezen. Alle beetjes helpen.

Ik ga dodookes doen, morgen is weer een vermoeiende dag (mezelf dwingen om uit de frigo te blijven is hard labeur, geloof me). Ik heb bovendien tandpijn, da's weer es wat anders.

Hare vadsigheid groet u.

23:48 Gepost door Wan in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: op dieet, rugschool |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.