22-04-08

"Even Tussendooré

Nu weer even een blogje tussendoor, en daarnet even tussendoor iets afgeven, en even tussendoor naar de post, omdat er even tussendoor wat op eBay is verkocht, straks even tussendoor de was plooien, om dan even tussendoor snel wat te eten. Me dunkt dat ik een even tussendoor leven heb. De vraag is: tussen WAT?

Ik ben klaar met de affiche voor de buikdans:

Bellydance-Final web

Ok, het heeft zeker professionele fouten, maar ik ben dan ook geen professioneel. En ja het is nogal druk, en licht psychedelisch, maar zo moet het ook.

De rest van de week: morgenochtend iets met de PC doen dat tot frustraties zal leiden; morgenmiddag 5 kindjes afhalen van school, en twee tenten van de zolder zodat de kinderen regen of niet, kunnen picknicken sur l'herbe; donderdag vroeg piepedada: HET gesprek met de RVA, brrrr, maar wat mot dat mot; vrijdag naar de kapper, ook brrr, en ook wat mot dat mot. Zaterdag helpen op school bij het Lentefeest. Zondag is er een improvisatieworkshop van de buikdans. Ik weet nog STEEDS niet of ik ga, ik heb eigenlijk geen centjes deze maand om het te betalen, en het is zo beschamend om voor 45 euro uitstel te vragen of een afbetalingsplan. Bovendien is het een beetje door de hel gaan: improviseren in publiek. Dan klap ik dicht, ik ga vreselijk zweten, en ik hoop dat de grond onder mijn voeten even opengaat zodat ik erin kan. Anderzijds is het hoog tijd van die angst af te geraken, en is het ook een ideale gelegenheid om dat varken te wassen. Twijfel twijfel. Maandag met Margot naar de voetendokter (wellicht steunzolen), dinsdag onder de scanner voor mijn rug; woensdag is er geen school, dus ben ik opvang van de kindjes; donderdag vrijaf, eten met een vriendin hier of daar; Vrijdag nog geen idee, die staat LEEG, joepie. Week daarna opleiding VDAB. Ik kan niet geloven dat ik werkloos ben. Mijn dagen zitten nu al vol met het heen en weer gerij. Maar ok: ik moet een gelukkig mens zijn, velen moeten en alle bovenstaande dingen doen, én fulltime werken. Ik ben nog steeds niet aan het schrijven, het komt er niet van, hoe erg. Echt, ik vind het ERG.

Zo, ik ga de was gaan plooien. Tussendoor.

 

 

 


 

18:16 Gepost door Wan in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wel erg druk...... nou nou je bent zeker erg druk....maar een beetje rustig aan ken geen kwaad hoor.groetjes van arie en alvast een fijn weekend......

Gepost door: arie | 24-04-08

De commentaren zijn gesloten.