21-02-08

HAIR!

O, nu moet ik een foto van mezelf zien te posten... Er zijn een zillioen haarstukjes bijgekomen, en het ziet er een pak beter uit. Ik kan echter geen foto trekken van mijn achterste, dus sorry, nog even wachten. De vorige versie is te zien op de foto's van aan de zee op de blog van maandag.

Deze morgen kwam er even iets magisch: ik ben wat minder teleurgesteld in de mensheid, en dat dankzij een vroegere collega, die me ineens zomaar uit de rats hielp met illustrator. Zomaar hé, ik was hier bijna aan het flippen, en had de mens wel kunnen platknuffelen, ware het niet dat enige 45km ons gescheiden hielden... Ik ben 'm zo dankbaar.

Vervolgens ben ik aan de kuis geslagen, wat nodig was; ik ben er nogal met de grove borstel doorgegaan, want dan kwam verrassing nr 2 vandaag: Eveline belde dat ze tijd had om mijn hoofd nog van meer haar te voorzien. Eveline is ook een wonderlijk wezen. Echt. Meer nog: een fascinerend wezen. Enigmatisch, zelfs. Ik vind het zo vreemd: sedert ik niet meer werk, heb ik niet zoveel sociale contacten meer. En de sociale contacten die ik heb, behoudens mijn beperkte maar trouwe dichte vriendenkring, zijn enkel met hyper creatieve mensen. Is dat toeval? In mijn nieuwe bestaan komen er weinig nieuwe mensen, en wie toch binnenkomt, is hyper creatief. Ik vind het prima, in elk geval. Ik voel mijn hart weer kloppen, is dat niet schoon? Hoewel ik binnenkort helemaal onderaan de maatschappelijke ladder zal belanden, klopt mijn hart terug. Super. Schoon nieuw begin. Ik gooi die ladder trouwens gelijk weg, is toch voor niks nodig.

Nog steeds geen reis geboekt. Wel belofte aan Margot gehouden, en kussenvulling gaan halen. En stof voor een tafelkleed. Ha ja, nu hebben we een tafel, maar die is buiten de standaardmaten van tafelkleden, dus stik ik er zelf wel een. Vulling is om van oude handdoeken zachte beestjes te maken. Tof, toch? Ik ga ook een oud badstoffen wc-matje opvullen, het was een matje in de vorm van een varken, en het heeft 2 kanten, dus ik moet alleen een gat maken en we hebben stuffed pig.

Morgen zoek ik mijn ex-collega's es op. Denk ik. Heel even. En dan is het week-end. Het wordt druk, te veel te doen, ook zo de volgende week. Stuffed Wan, zeg maar. 

23:03 Gepost door Wan in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.