16-02-08

Teller tilt?

Is er wat met het tellertje aan de hand??? Ik zou stoppen met bloggen -weeral!- als ik de 100000 bereikt had. Heb ik dus gemist.

Even updaten: de Bongo-bon-dag. Jahaaaa. Zaaaaaalig. Ik ben eerst met de voeten in het hooi gaan zitten, en met mijn poep in een nis, ook gevuld met hooi (de nis, niet de poep) en dan werd daar stoom door gejaagd. Een hooistoombad, als het ware, het heet Kraxen Stove, en het is reinigend en zo. En warm, en het ruikt een beetje naar een stal, maar wel aangenaam, een stal zonder koeien, bvb.

Dan in het zand gaan liggen, in een sahara-like kamer, waar in een half uur een simulatie van een dag wordt gedaan, met licht en geur en muziek en zo.

Vervolgens naar de gelaatsverzorging. Waar men mijn wenkbrauwen heeft geëpileerd. Ik werd bijkans onnozel van de pijn, en van het net-niet-moeten niezen. Ik deed dat nooit eerder, en het zal ook niet meer gebeuren, jeeezesmina zeg. Men heeft mijn bovenlip van de begroeiing ontdaan, ook. AAAA! En dan kwam een massageke, haaaa, zalig.

Daarna ben ik teruggegaan naar de baarmoeder. Echt. Het betreft een pakking, maar je wordt ingepakt met een soort watermatras om je heen. Gewichtloos lig je te drijven in een gedempte kamer... MMmmm. Ik lag binnen de twee minuten in slaap, en ik schoot wakker in paniek, denkend dat men mij vergeten was... Nee hoor. Ik kon terug de harde wereld in...

Het was een aanrader: Argenteuil in Roeselare (www.argenteuil.be ), geen doorsnee sauna-toestanden, maar echt apart en enorm rustig. Er was nog slechts 1 koppel aanwezig behalve wij. Staat in de Bongo bon "Beauty".

Gezien ik een moeilijk vel heb gekregen, was het niet te vermijden: de dag na de Grote Snorwax stond mijn bovenlip vol puisten. Ik ben niet zo'n onthaar- en smeer en verf en lak mens; mijn genen reageren daar niet te best op, zie je.

Ik heb de prinsessenjurk voor Charlotte af! In verschillende lagen stof, héél wijduit, want doorweven in de tule-onderrok met van die ijzerkes waar ze bloemen mee recht houden. Goed ideetje hé, een hoepelrok zonder hoepel. Een bloemijzerrok, eigenlijk.

Vandaag mijn dag doorgebracht met opruimen en wassen en kuisen en zulks meer. Vanavond kwam Kim de babysit, en Stefan en ikke reden naar Brussel naar onze geliefde noedelbar, de Yamato. Mmmmm. Ik stink geweldig hard naar de overdosis look, en geloof me, een oprispingetje is dodelijk voor omstaanders, maar het is zoooo lekker!

Ik moet in bed; morgen spaghetti-carnaval-feest voor de kinderen en de ouders op school. Met mijn huidige hairdo hoef ik geen verdere verkleding. Ik ga als the wicked witch of the West ....

Commentaren

tellertje Ik wil je niet ontmoedigen maar er is wel degelijk iets mis met het tellertje. De mijne stond ook ineens een paar duizend meer, maar blijf voortdoen ik lees je verhaaltjes graag

Gepost door: Benson | 16-02-08

De commentaren zijn gesloten.