09-02-08

Nog geen haar

Ik heb nog geen lang haar, het is er niet van gekomen. Naar het schijnt duurt het drie uur(!) vooraleer alle stukskes haar aan mijn hoofd geklemd geraken. O jee, drie uur, en ik zit nog geen drie minuten stil...

Echter, my part of the deal is wel gelukt: er staat een versie van de site online. Akkoord, er zitten beginnersfouten in (pop-up die ik ter herinnering van mezelf er in stak, en die er nog in staat, tekstkleur is zo blijkt na feedback niet ideaal, en ik moet nadenken over schermresolutie, want niet iedereen heeft hetzelfde scherm...), maar er staat iets online. En dat iets heb ik gemaakt, elk beetje ervan, logo inbegrepen. Bewierook ik mezelf? Neen, ik blijf een amateur, maar ik ben er wel fier op dat ik het gekunnen heb op zo'n korte tijd, terwijl ik twee weken geleden geen benul had van de programma's. Ik dacht eerlijk niet dat ik zoiets kon. Dus voilà, daar ben ik dus trots op.

De site kun je vinden op http://raponsje.tripnet.be/index.htm  Wie wil, ga maar eens kijken, alle kritiek of commentaar mag je me toesturen. Als het negatieve kritieken zijn, breng het dan op een beleefde manier, als dat zou kunnen.

Charlotte is nog steeds ziek. Ze krijgt doorheen de dag koortsaanvallen, ziet lijkbleek, en hoest. Een virus, zegt de dokter, en wel hetzelfde als dat waar Stefan mee rondloopt. Gezien we hier allemaal binnen zitten hele dagen, is het gewoon afwachten wie het volgende slachtoffer zal worden.

Mijn absolute administratieve aanleg komt weer eens boven: ik kreeg een apier dat ik naar de keuring moet met mijn rode bol. Ik bekijk, twee weken na ontvangst van de oproep, eens mijn papieren, en ik blijk mijn verzekeringsbewijs te missen. oops, wellicht in de vuilbak gegooid per abuis. Dus ben ik nu lopende om dat nog in orde te krijgen voor mijn huidig keuringsbewijs vervalt. Zonder geldige papieren kan ik ook niet naar de keuring vaneigens. Weer goed bezig.

Alle activiteiten voor morgen heb ik afgezegd. Morgenvroeg komt, val niet omver, mijn ex langs. Ik had 'm in geen drie jaar meer gehoord. Toen leenden hij en zijn huidige vrouw een kinderbedje van ons, en dat brnegt hij nu dus terug, ook zijn kindjes zijn het bed ontgroeid. Mijn ex heet mijn ex, omdat we negen jaar samen waren, doch niet getrouwd en geen kinderen. Mijn ex-vriend, is ook de ex-vriend van Stefan. Jah, het gaat raar in 't leven. Sommige mensen zijn betere vrienden als ze maar geen relatie beginnen. Het is nu nekeer raar om te zeggen, maar ik ben nooit in ruzie van deze of gene ex weggegaan, we bleven altijd vrienden, gelijk in de boekskes. Niet altijd makkelijk, niet altijd zomaar, maar uiteindelijk wel altijd. Nu ja, behalve Hiroshi dan, daar kan ik nu moeilijk nog mee praten, gezien hij toen ik 'm laatst sprak 12 jaar geleden in Wakoshi woonde, een beetje ten noorden van Tokyo in Japan...

Het kan zijn dat mijn lang haar toch voor morgen is, we zullen wel zien. Ik hoop dat Charlotje zich morgen een beetje beter gaat voelen, dat is het bijzonderste. Volgende week is er dan weer school. Ik zal dan de foutjes uit de site halen, en het prinsessenkleed verder naaien, waar ik vandaag eindelijk aan begonnen ben. Maandagavond tai chi, dinsdagavond buikdans. O dinsdag ga ik ook relaxen, met een Bongo-bon, dat zou plezant moeten worden. Voor de rest heb ik geen idee wat de toekomst zal brengen.

01:07 Gepost door Wan in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Well done Proficiat Wan, je hebt dat heel goed gedaan. Zover ben ik nog niet geraakt. Ik heb ook al wel iets ineen gebokst maar dat is nog een pak amateuristischer. Zoals je hebt aangehaald zijn er nog mankementjes aan zoals de tekst en de resolutie maar voor de rest chapeau. Waarom ga je niet verder hier in? Je hebt werk dan, en je kan het thuis doen. Wat moet je nog meer hebben?
Ga een cursus volgen webdesign. Doe geen thuiscursus want dat werkt niet bij ADHDers. Ik kan het weten, hihi. Ben al 1,5 jaar bezig en ik sta nog altijd nergens.

Gepost door: Benson | 09-02-08

beleefd heel beleefd wil ik graag melden dat ik de lettertjes in de website te "bleek" vind en bijgevolg niet goed leesbaar. Voor de rest vind ik het een prima website!

Gepost door: Trouwe fan | 09-02-08

Beste Wan,

blij dat je terug on earth bent!
website: vind ze heel goed gedaan. Mooi evenwicht tussen foto's en tekst. Lettertjes zijn intussen aangepast en beter leesbaar. Je hebt er toch precies aanleg voor! Doei en tot op de blog...

Gepost door: marleen | 13-02-08

De commentaren zijn gesloten.