25-01-08

Geen tijd

Nu had ik weer goeie voornemens, maar helaas, het mag niet zijn... Toch nog even typen voor ik slapen ga.

Vandaag was mijn verjaardag, jawel. 41 winters alweer. Beetje druilerige dag, maar met Stefan gaan eten deze middag. Er zat een vreselijk ergerlijk verkoperke een tafel verder. Die was bijzonder weinig discreet zijn ding aan het doen, en de omzittenden mochten meegenieten van zijn verkoopspraat. Welk werd ingeleid door een persoonlijk drama-verhaal, over burn-out en de sessies bij zijn psycholoog. De klant reageerde niet te vet enthousiast op zijn openhartig gedoe. Om zich eruit te redden, denk ik, gooit de verkoper het over een andere boeg: "ja, man, mijn psychologe is een jong dingske, azo met een schoon décolleteeke, een schoon machientje!" . BRRRR. Mijn huisgemaakt garnaalkroketje vloog bijkans terstond en spontaan in zijn oog. Leve de beheersing.

De vorige dagen waren redelijk turbulent. Een collega buikdanseresje was hier met haar documentatie die mij in staat moet stellen een website voor haar te maken. Ik ben dus al ettelijke uuuuuren bezig geweest met het knoeien met Dreamweaver. Gezien ik het logo ook zou moeten wijzigen, komt daar Illustrator bij. Het fijne is nu dat ik hier zit zonder voorkennis. Maar: ik vind het best fijn om te doen, het geeft me een zekere uitdaging. Als de site er komt, goedgekeurd en al, en on line staat, geef ik zeker de url hier door.

Mijn collega-buikdanseresje is nl. een "extensioniste": ze gaat bij haar klanten thuis extensions plaatsen, anywhere, anytime. Een héél ondernemende mooie jongedame, die wel 16 uur per dag kan werken. In ruil voor mijn effort aangaande de site, beloofde ze mij... juist: extensions. Ik ben nu toch zo benieuwd of dat met mijn kop zou lukken. Als ook dat lukt, zet ik heel zeker een voor en na foto op deze blog! Te gek, toch?

Bon, morgen ga ik het huis wat in orde rommelen, en wat was doen, want zaterdag is het hier weer feest: gezamelijke taart-eting voor Charlotte's en mijn verjaardag. En vanaf volgende week ga ik full-time webbouwen, de beuk erin!

Gezondheidsgewijs gaat het wel. De aanplakkende kilo's na de rookstop, dewelke by the way zonder problemen verloopt, zijn aan het verdwijnen. Wat niet verdwijnt, zijn de cysten op mijn polsen. Die haalden mij de voorbije nachten elke nacht uit mijn slaap van de pijn. Gisteren ben ik een soort verband/brace gaan halen, zodat ik al één pols niet kan buigen. Het is niet bepaald handig om iets mee te doen, maar typen lukt. Zo nodig doe ik die alleen 's nachts aan, da's dan al iets. Mijn rug blijft een hekel pijnpunt, maar da's gezaag en niet bepaald nieuws. OOIT moet ik daar toch 's werk van gaan maken. Heeft iemand ervaring met IDN, injectable disc nucleus? Zo ja, aub, mail me.

 

00:18 Gepost door Wan in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

IDN Hoi Wan,
In eerste instantie een gelukkige verjaardag. Wat betreft IDN. Ik weet dat ik vorig jaar een hernia heb gehad en nauwelijks de ene voet naast de andere kon zetten. Nu heb ik de chance dat de meter van ons Yolien een anesthesiste is en zij heeft mij verder kunnen helpen. Enerzijds heeft ze mij een epidurale verdoving gegeven en anderzijds heeft zij een vloeistof rechtstreeks in mijn zenuw gespoten, met het gevolg dat de pijn na een aantal dagen volledig over was. Ik weet dus niet of dit IDN noemt maar het resultaat was wel beregoed. Haar naam is Dr. Hildegarde Lemmens en zij werkt in Antwerpen, Duffel en Lier. Je kan haar dinsdag en vrijdag bereiken op het nummer 03/234.42.62. Maandag en woensdag in Duffel op het nummer 015/30.31.25
Hopelijk ben je hiermee geholpen. Groetjes en beterschap.
Benson

Gepost door: Benson | 25-01-08

De commentaren zijn gesloten.