18-01-08

Niet vandaag

Neen neen neen. Ik ga mij vandaag eens NIET opjagen. Ik ga dus NIET kuisen, NIET proberen om een site te maken, ik ga vanalles NIET doen. Weet je wel hoe moeilijk dat dat is??? Probeer maar: je wil per sé iets doen, en dan NIET doen. Gelukkig heb ik vannacht NIET goed geslapen, en heb ik een zeker zombiegehalte vandaag.

Nog even melden dat de weegschaal NIET naar boven is uitgeschoven; ik ben dus NIET verdikt.

Ik zit nog steeds geplaagd met twee polscystes. Hoe meer ik hier op mijn keyboard ga tokkelen, hoe dikker die dingen zullen worden. Ik las net, dat zo'n cyste ook wel Bible Bulb wordt genoemd: je kan ze naar 't schijnt doen openspatten door er met een dik boek welgemikt heel hard op te meppen... Hm, ook dat ga ik even NIET doen.

Ik ga ten hoogste wat kalligrafie oefenen, of wat knoeien met oliepastels. Hoewel mijn polsen ook daar niet echt wel bij varen.

Ach, ik heb het lastig, weet met mijn eigen vel geen blijf. Ik lijk wel een pc met hoogwaardige grafische kaart, maar trage processor en slecht geheugen: dat marcheert ook niet goed.

10:23 Gepost door Wan in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

go for it 't was een tijd geleden dat ik hier nog kwam. Ik dacht : waarom is Wan te oud om te doctoreren ? Heb je geinformeerd ?

Soms vraag ik me af of je ook niet wat last hebt met PMS ? (premenstrueel syndroom). Wat je schreef over dat plotse uit de kram schieten en wenen, kwam mij in elk geval zééééééér herkenbaar over. Een mug wordt een mamoet... Groetjes en doe zeker verder met je blog en met buikdansen !

Gepost door: Mus | 18-01-08

De commentaren zijn gesloten.